Dette skriver kapteinen i kampprogrammet

Jordan Henderson forsikrer fansen om at det ikke blir noen reprise på fadesen mot Spurs i høst.

4. feb 2018 kl 10.44 Marius Rabben

Det skiller kun to poeng mellom lagene før Liverpool tar imot Tottenham senere i dag. Henderson beskriver oppgjøret som så tøff som mulig fordi begge alltid forventer å vinne.

«Tottenham er et briljant lag ledet av en verdensklassemanager», skriver han i magasinet This Is Anfield. «Jeg kjenner flere av Spurs-spillerne fordi vi er lagkamerater på landslaget, så jeg har sett kvaliteten deres på nært hold.»

Likheter mellom klubbene

«Måten de ledes og er satt opp som lag, gir dem selvtillit og troa til å være frampå hele tida. Jeg synes sånn sett at det er likheter mellom klubbene. Og i likhet med oss ser de mot resten av sesongen og tenker at de har alt å spille for.»

De liljehvite har bare ett tap på sine 14 siste kamper totalt – og det kom mot Manchester City på bortebane. Forrige møte med rødtrøyene, i oktober, vant de 4–1.

TUNGT I HOVEDSTADEN:
TUNGT I HOVEDSTADEN:  Tottenham ble det andre laget til å slå Liverpool i ligaen denne sesongen, med 4–1 på Wembley. I dag kommer de rødes respons.

«Vi kan ikke heller ignorere det som skjedde på Wembley tidligere i sesongen. Den dagen presterte de, og vi gjorde det ikke, og utfallet var ikke bra for oss.»

«Spurs er for smarte til å tro at det samme vil skje i dag, spesielt på Anfield, så jeg er sikker på at de er forberedt på responsen vår.»

Skal inspirere fansen

«Dette er fantastiske kamper å være involvert i fordi det er to lag som går ut for å vinne. Gitt hvor god stemningen har vært på Anfield i det siste, vet jeg at det blir elektrisk der inne i dag.»

«Som alltid vet vi imidlertid at det er opp til oss å inspirere supporterne, ikke motsatt vei.»

Avspark foran The Kop i dag er klokka 17.30 på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]