– Drømmen min er å vinne Premier League - men jeg ønsker å gjøre det med Liverpool

Mohamed Salah har scoret 22 mål på 26 ligakamper. Men målet er å vinne titler med Liverpool.

23. feb 2018 kl 13.18 Einar Kvande

– Jeg kom hit for å vinne titler, sier Mohamed Salah til Football Focus.

Egypteren håper å skyte Liverpool til klubbens første trofé siden 2012.

– Jeg kan fortelle fansen at vi jobber 100% for å vinne noe for denne klubben. Det er lenge siden denne klubben vant ligaen. Min drøm er å vinne Premier League - men jeg ønsker å vinne ligaen med denne klubben.

I tillegg til 22 scoringer har også Salah bidratt med åtte målgivende pasninger i ligaspillet.

– Det er enkelt å spille sammen med spillere av den kvaliteten vi har. Dersom noen sammenligner meg med hvordan jeg var som spiller for fem år siden, så er alt forandret både mentalt og fysisk.

– Jeg forsøker å forbedre meg hver dag. Jeg liker å sette press på meg selv, for å bli enda bedre. Jeg har dedikert livet mitt til fotball. Det eneste jeg tenker på er fotball. Det er i tankene mine hele tiden, avslutter Salah.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]