Jürgen Klopp etter 2-0 mot Southampton:- En god bortekamp

Liverpools manager mente at hans lag gjorde det meste riktig på sørkysten, uten å være på sitt briljante beste.

11. feb 2018 kl 21.21 Torbjørn Flatin

- Jeg vil ikke si dette var briljant, men vi har klare for en hard arbeidsøkt, å gjøre de riktige tingene på de riktige tidspunktene, og reagere på en bra måte i 2.omgang, forklarte Klopp etter at man kunne ta med seg alle tre poengene etter scoringer av Firmino og Salah før pause.

- Det var en del vi ikke gjorde i 1.omgang, men vi scoret fantastiske mål. Det er slik du skal spille en bortekamp.

- Det var noen situasjoner hvor vi ikke var aktive nok i vår formasjon, som gjorde at de fikk slått lange crossballer for lett. Det ga situasjoner hvor vår back ble alene slik at vi behøvde vår keeper, men det er derfor han er der. Han var fantastisk i de situasjonene. I 2.omgang kunne vi kontrollere kampen, etter at vi var mye mer aktive med å nekte rom, og fortsatte med å skape sjanser som vi ikke tok vare på. Etter 2-0 var imidlertid ikke det noe problem.

- Jeg synes Southampton har et virkelig godt lag. Nå skapte de ikke sjanser etter pause da vi forsvarte oss veldig bra, men de hadde to i 1.omgang. Da var Loris der og det er jeg virkelig fornøyd med. Han startet også angrepet som ga oss 1-0, slik at han kan si at det var tre situasjoner som han kan sette på sin konto.

- Vi har nå 54 poeng, det er hva som er viktig. Ikke hva andre lag har. Det kan vi ikke influere, vi må konsentrere oss om å vinne våre kamper. Det som er interessant er at jeg tror alle lag, med unntak av Leicester og Burnley, og kanskje Bournemouth, enten er involvert i å komme til Europe eller å holde seg i ligaen. Det vil bidra til å gjøre resten av sesongen virkelig interessant. Jeg tror det kommer til å være slik helt til siste slutt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]