Glede på sørkysten -  Virgil van Dijk spilte en god kamp tilbake i Southampton, og bidra til å gjøre sin manager Jürgen Klopp fornøyd.

Jürgen Klopp etter 2-0 mot Southampton:- En god bortekamp

Liverpools manager mente at hans lag gjorde det meste riktig på sørkysten, uten å være på sitt briljante beste.

- Jeg vil ikke si dette var briljant, men vi har klare for en hard arbeidsøkt, å gjøre de riktige tingene på de riktige tidspunktene, og reagere på en bra måte i 2.omgang, forklarte Klopp etter at man kunne ta med seg alle tre poengene etter scoringer av Firmino og Salah før pause.

- Det var en del vi ikke gjorde i 1.omgang, men vi scoret fantastiske mål. Det er slik du skal spille en bortekamp.

- Det var noen situasjoner hvor vi ikke var aktive nok i vår formasjon, som gjorde at de fikk slått lange crossballer for lett. Det ga situasjoner hvor vår back ble alene slik at vi behøvde vår keeper, men det er derfor han er der. Han var fantastisk i de situasjonene. I 2.omgang kunne vi kontrollere kampen, etter at vi var mye mer aktive med å nekte rom, og fortsatte med å skape sjanser som vi ikke tok vare på. Etter 2-0 var imidlertid ikke det noe problem.

- Jeg synes Southampton har et virkelig godt lag. Nå skapte de ikke sjanser etter pause da vi forsvarte oss veldig bra, men de hadde to i 1.omgang. Da var Loris der og det er jeg virkelig fornøyd med. Han startet også angrepet som ga oss 1-0, slik at han kan si at det var tre situasjoner som han kan sette på sin konto.

- Vi har nå 54 poeng, det er hva som er viktig. Ikke hva andre lag har. Det kan vi ikke influere, vi må konsentrere oss om å vinne våre kamper. Det som er interessant er at jeg tror alle lag, med unntak av Leicester og Burnley, og kanskje Bournemouth, enten er involvert i å komme til Europe eller å holde seg i ligaen. Det vil bidra til å gjøre resten av sesongen virkelig interessant. Jeg tror det kommer til å være slik helt til siste slutt.

Del

Pressekonferanse

23.02.2018 16:49

Glad for et pusterom

Jürgen Klopp er glad for at hans lag nå har fått god tid til å forandre fokus fra en vellykket og stor kamp ute i Europa, og tilbake til ligaspillet og hva West Ham vil by på av problemer.

23.02.2018 13:51

Pressekonferanse:– Et par spillere har hatt problemer med magen

Jürgen Klopp kunne rapportere at et par av hans spillere har hatt problemer med magen foran kampen mot West Ham.

23.02.2018 09:04

Møter pressen i ettermiddag

Siste Til vår nyhetsoversikt
25.02.2018 kl 16:21

På tredjeplass igjen

To av Liverpools rivaler til topp fire-plassene vant sine kamper i dag, men Chelsea tapte terreng.

+
25.02.2018 kl 16:09

Clyne spiller for U23-laget

Nathaniel Clyne spiller sin første kamp for sesongen etter åtte måneder ute med ryggskade, når Liverpool U23 gjester Stoke i ettermiddag. Vi følger kampen.

+
25.02.2018 kl 11:59

Klopp frykter at flere spillere skal få influensa

Tre Liverpool-spillere lå hjemme utslått av influensa da de røde slo West Ham 4-1 på Anfield i går.

+
25.02.2018 kl 10:03

– Vi har alt å spille for

Liverpool U23 spiller avgjørende kamp i Premier League Cup mot Stoke, og har et nederlag fra tidligere i sesongen å hevne.

+