Ga seg selv et bedre utgangspunkt også i ligaen

Liverpool skal til Old Trafford etter returen mot Porto.

15. feb 2018 kl 11.57 Arild Skjæveland

Avansementet er ikke klart, men Liverpool har gitt seg selv et fantastisk utgangspunkt før returkampen på Anfield tirsdag 6. mars.

Med 0-5 i Portugal og fem bortemål før det skal avgjøres på Anfield, må det en voldsom kollaps til for at de helrøde ikke blir å se i kvartfinalen av Champions League.

Men storseieren onsdag kveld kan også bli svært viktig for hvordan det går i Premier League.

Møter Manchester United etter returkampen

Lørdag 10. mars skal Liverpool til Old Trafford for å møte Manchester United. I skrivende stund ligger erkerivalen på andreplass på tabellen, to poeng foran Liverpool som er på plassen bak.

I tillegg er det ekstremt tett bak Manchester City på tabellen, og det skiller kun to poeng ned til Tottenham som ligger på 5. plass og utenfor plassene som gir Champions League neste sesong.

Manchester United spiller først sin returkamp i Champions League mot Sevilla tirsdagen etter kampen mot LFC 10. mars, mens Liverpool skal i aksjon tirsdagen før.

United har bortekamp mot Crystal Palace i ligaen mandag 5. mars, og har da én dag ekstra hvile, før kampen mot Mohamed Salah og co.

Nå kan Jürgen Klopp vurdere å gi noen sentrale spillere hvile mot Porto, og dermed en uke mellom kampene mot Newcastle og Manchester United.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]