Gerrard stolt av sine spillere

Steven Gerrard roste sitt unge mannskap etter seier og avansement mot Manchester United i UEFA Youth League.

22. feb 2018 kl 00.38 Torbjørn Flatin

- Jeg er henrykt på guttenes vegne. Dette var en utmerket kamp for dem. Vi hadde to eller tre dager til å forberede oss til denne kampen og flere av disse spillerne var involvert i en vanskelig kamp mot West Ham sist helg, og hadde liten tid til å komme seg på.

Slik oppsummerte Steven Gerrard opp 2-0 mot Manchester United, som samtidig sørget for kvartfinaleplass i det som tilsvarer Champions League for U19-lag.

Noe ekstra å møte rivalen

- Det vil ikke være rettferdig å trekke fram noen enkeltspillere da dette var en sterk prestasjon som et lag.

- Det sørget definitivt for mer sitring, mer spenning. Selv møtte jeg en gammel lagkamerat (England) og rival gjennom mange år i Nicky Butt, som bare setter en ekstra spiss på det, fortsetter Gerrard om det å møte Manchester United.

- United hadde sine øyeblikk, men det tror jeg hadde å gjøre med at vi hadde noen unge gutter som ble slitne og spilte et par feilpasninger. Totalt sett dominerte vi kampen, vi dominerte mot Manchester United med noen veldig unge spiller på laget og det er det som virkelig gjør meg fornøyd.

Svekket spillertropp

- Det har vært en test og en utfordring, forklarer Stevie G etter en periode hvor hans lag har tapt flere kamper, etter å ha mistet en rekke spillere i januar.

- Det skjedde forandringer i januar. Folk reiste på utlån, de ble flyttet opp til Melwood, og du har ikke lenger den samme troppen. Det er imidlertid slik det er på et ungdomsakademi og noe jeg må tilpasse meg.

- Har jeg tilpasset meg? Så vidt vil jeg si, selv om jeg fortsatt holder på.

- Nå har vi plenty av tid før vi skal møte Manchester City i neste runde så la oss nyte dette først. Det er viktig at vi gleder oss over vår første seier på en stund.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]