– Ingenting er avgjort

Jürgen Klopp får ikke ro før sesongen er over, og er spent på hva våren vil bringe.

23. feb 2018 kl 15.54 Einar Kvande

– Jeg absolutt ikke fornøyd. Jeg ønsker å være fornøyd etter at sesongen er over. Fornøyd er ikke et ord jeg tenker på, for å være ærlig. Noen ganger synes jeg det er greit, noe ganger er det ikke fullt så greit. Straks Porto-kampen var over tenkte jeg på West Ham-kampen. Det er sikkert ikke sunt for meg, men slik er livet, og jeg må håndtere det, uttalte Jürgen Klopp da han under dagens pressekonferanse ble spurt om han var fornøyd med sesongen så langt.

–Det jeg ønsker nå er at vi virkelig skal være klare for kampen i morgen. West Ham vil trolig forsvare seg ganske dypt. Vi trenger hjelp fra tribunen, og må være klare for det vi har i vente.

– Ingenting er avgjort denne sesongen. Vi er i en god posisjon, men en god posisjon gir deg bare et grunnlag for de kommende kampene. Nå må vi dra nytte av dette som gruppe, både spillerne, trenerne, manageren og publikum.

– Vi må være klare for en vanskelig kamp i morgen. Jeg kjenner ikke alle resultatene deres til den minste detalj, men de spilte uavgjort mot Tottenham og tapte med ett mål for City, og slike ting. Det viser at vi må være på tå hev.

– De vil alltid få muligheter til å score på kontringer og dødballer. Men uansett hva vi gjør, så er enten alt negativt eller alt veldig positivt. Jeg tenker ikke på den måten. Vi ønsker å bruke det grunnlaget vi har nå, og vi må prestere opp mot vårt beste i morgen ettermiddag. Jeg vet det er mye arbeid som skal gjøres.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]