– Ja, jeg forventet å score så mye

Mohamed Salah ønsker ikke å høres arrogant ut, men han er ikke så forundret som alle andre over antall mål denne sesongen.

13. feb 2018 kl 16.49 Arve Vassbotten

Trioen med Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané har scoret imponerende 58 av Liverpools mål denne sesongen, 40 av dem i Premier League og 16 i Champions League.

Aller flest står selvsagt Mohamed Salah for med sine 29 totalt og 22 i serien.

Til magasinet FourFourTwo, der Salah er på coveret i mars-utgaven, snakker han om samarbeidet med Firmino og Mané.

– Det er begge topp spillere, men det er også Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson og alle andre som spiller rundt min posisjon.

– Vi kjenner hverandre så godt fordi vi trener sammen hver dag, så når det kommer til kamp gjør de det enkelt for meg. Faktisk gjør vi det alle lett for hverandre. Vi er alle veldig fornøyd sammen, ønsker å forbedre oss og ha den beste sesongen vi kan, sier Salah til magasinet.

– Vet jeg er god

For Salahs del har han aldri før hatt en sesong der han har passert 20 mål. Selv om Salah beskrives som en rolig fyr, er han ikke mye beskjeden når han får spørsmål om han forventet å score så mange mål.

– Jeg ønsker ikke å høres arrogant ut, men ja.

– Jeg vet jeg er god. Jeg var komfortabel i Roma, jeg hadde to fantastiske sesonger der og var veldig fornøyd, men jeg har alltid vært en type som tar en sjanse, og som legger press på meg selv, sier han.

Onsdag ligger presset på å vinne mot Porto i Champions League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]