- Jeg har alltid ønsket å spille for Liverpool

Den nye yndlingen på The Kop, Mohamed Salah, sier det alle røde ønsker å høre.

7. feb 2018 kl 14.04 Torbjørn Flatin

Når du har scoret 21 mål etter 26 spilte kamper, da vil en forvente at det begynner å hviskes om at rike storklubber begynner å kikke i den retningen. Mohamed Salah er i ferd med å ha en fantastisk første sesong for Liverpool, og det er dem som hevder at et Real Madrid har afrikaneren som et av de navnene som ønskes hentet for å berolige bortskjemte fans.

Den tilsynelatende blide, men litt beskjedne og lite taletrengte stjernespilleren, har gitt et sjeldent intervju til magasinet FourFourTwo. Der har 25-åringen noen meldinger som vil glede røde fans verden over.

«Jeg har elsket denne klubben siden jeg var ung og jeg visste at dette var et lag jeg ønsket å spille for», sier Mo Salah om det å ha en liverbird på brystet.

«Jeg kjente til historien om denne klubben, og så fort det kom en sjanse måtte jeg sørge for at det kunne skje.»

Slik fortsetter spilleren som startet karrieren for El Mokawloon i hjemlandet, reiste til sveitsiske Basel som 20-åring, før imponerende spill bl.a. i Champions League gjorde at Chelsea kjøpte ham.

Uten å sikre seg fast på plass på Stamford Bridge gikk turen til Italia og utlån hos først Fiorentina og så Roma, før romerne signerte ham permanent.

Fortsatt storspill i den italienske hovedstaden gjorde at Liverpool før denne sesongen betalte inntil £44M for tjeneste til Salah. Et beløp som nå må betegnes som et røverkjøp.

«Jeg vet ikke om det er opp til meg å si noe om det, jeg vil overlate det til fansen», fortsetter Mo da han blir minnet på at han nå regnes som den nye kongen på The Kop.

«Jeg er bare glad for å kunne score mål for klubben jeg holdt med da jeg var en gutt. Det er alt som teller.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]