Kan møte City og United i sesongoppkjøringen

Liverpool vurderer tilbud om å delta i International Champions Cup.

27. feb 2018 kl 23.25 Arild Skjæveland

I 2016 var sist Liverpool var i USA i sesongoppkjøringen, og møtte Chelsea og AS Roma i statene. Nå har de helrøde igjen mulighet til å delta i International Champions Cup, og vurderer det, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Kan møte United og City

Echo skriver at det ene alternativet er at Liverpool er i USA fra 20. til 29. juli, og dersom de går med på å spille tre kamper i turneringen, blir trolig Manchester United, Manchester City og AS Roma motstandere.

Trolig vil en kamp bli spilt på The Nissan Stadium i Nashville, Tennessee. City har allerede bekreftet at de deltar i International Champions Cup i år. Det har også Borussia Dortmund og Bayern München bekreftet.

Liverpool deltok også i 2014, og møtte da begge Manchester-klubbene. Så langt er ingenting signert når det kommer til årets sesongoppkjøring.

Tett program

Fotball-VM er ikke ferdig før 15. juli, og normalt sett får spillerne noen uker ferie når de er slått ut. I de lukrative treningskampene er det ofte satt krav om at de beste spillerne skal være involvert.

Jürgen Klopp ønsker en treningsleir i Europa i tillegg, før den nye Premier League-sesongen sparkes i gang 11. august. Før den tid vil det sannsynligvis bli spilt en siste oppkjøringskamp på Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]