Lårskade for Ejaria

Går trolig glipp av nordøst-derby.

23. feb 2018 kl 09.55 Einar Kvande

Liverpools utlånte midtbanespiller Ovie Ejaria ser ut til å gå glipp av Wear-Tees derbyet på grunn av en lårskade, melder Chronicle Live.

Sunderland-manager Chris Coleman beskriver Ejarias skade som "ikke alvorlig", men lørdagens kamp mot Middlsbrough kommer trolig for tidlig for ham.

Ejaria ble lånt ut fra Liverpool til Sunderland like før transferdeadline. Det dreier seg om et låneopphold ut sesongen. Midtbanespilleren fikk en god start på Sunderland-karrieren, med en lovende debut i hjemmekampen mot Ipswich, men han har nå gått glipp av de to siste kampene på grunn av skaden.

Smertefull skade

– Ejaria har en liten sjanse til å rekke helgens kamp, uttalte Coleman under sin pressekonferanse i forkant av kampen mot Middlesbrough.

– Han har et problem i siden av låret. Det er ikke noen alvorlig skade, men det er smertefullt nok til å holde ham ute av spill. Vi får vente og se. Jeg forventer ikke at han skal bli klar til lørdagens kamp.

Ejaria står så langt bokført med to kamper for Sunderland. Den nevnte kampen mot Ipswich og den påfølgende bortekampen mot Bristol City.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]