Uheldige Wilson blir ute i flere uker

Harry Wilsons skulderskade er såpass alvorlig at han mister en rekke kamper for utlånsklubben Hull City.

22. feb 2018 kl 08.53 Einar Kvande

Harry Wilson må regne med inntil en måned på sidelinjen etter at han skadet høyre skulder da han skaffet Hull straffespark i FA-cupkampen mot Chelsea sist fredag.

20-åringen gikk glipp av Hulls kamp mot Middlesbrough på tirsdag, og han vil miste en rekke andre kamper.

Hull Daily Mail melder at undersøkelser har avdekket leddbåndskader etter at 20-åringen landet forkjært da han ble taklet på Stamford Bridge.

Vingen var i en tidlig fase av låneoppholdet på Humberside, og spilte bare sin tredje kamp da uhellet var ute.

Vil ikke sette noen dato

Hull-manager Nigel Adkins ønsker ikke å sette noen konkret dato for et Wilson-comeback, men lokalavisen i Hull skriver at Liverpool-spilleren må stå over en rekke kamper i en hektisk periode av sesongen.

Morgendagens kamp mot Sheffield United kommer definitivt for tidlig, og Wilson forventes også å måtte stå over hjemmekampen mot Barnsley kommende tirsdag og bortekampen mot Ipswich neste helg. Trolig rekker han heller ikke kampene mot Millwall og Norwich, men det kan kanskje være en sjanse for at han er tilbake mot Birmingham som er siste kamp for Hull før landskampavbrekket.

Manager Adkins hadde håpet at Wilson kunne spille en viktig rolle i disse kampene, da den utlånte Liverpool-spilleren imponerte i 2-0 seieren over Nottingham Forest før uhellet var ute på Stamford Bridge.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]