Skaffet straffe og måtte ut med skade

Harry Wilson startet på Stamford Bridge.

16. feb 2018 kl 23.19 Arild Skjæveland

På overgangsvinduets siste dag i januar fikk endelig Harry Wilson ønsket sitt om et utlån oppfylt, etter å ha skrevet under på en ny kontrakt med Liverpool. Waliseren fyller 21 år i mars, og trenger førstelagserfaring.

Det har blitt én landskamp for Wales, men for Liverpool har han kun fått ett innhopp. De var borte mot Plymouth i FA cupen i januar 2017.

Wilson har vært toppscorer og kaptein for Liverpools U23-lag, men trengte førstelagsfotball, og får det nå i Hull City i Championship.

Skaffet straffe

Forrige helg scoret Wilson sitt første mål for Hull, som fikk en etterlengtet seier mot Nottingham Forest. I den same kampen skaffet han også straffe, som lagkamerat Jan Toral misset.

I kveld skjedde det igjen. Wilson fikk tillit fra start mot Chelsea på Stamford Bridge i FA cupens 5. runde.

Chelsea ledet hele 4-0 til pause. Fem minutter ut i den andre omgangen stakk Cesc Fabregas ut foten og felte den utlånte Liverpool-angriperen inne i boksen. Dommer Andre Marriner pekte på straffemerket – men, som mot Nottingham Forest, ble straffesparket brent. Denne gang av Jordan Hendersons bestekompis David Meyler.

Ut med skade

Wilson landet på skulderen, og ble tatt av banen etter straffesituasjonen.

Forhåpentligvis er det ikke alvorlig for unggutten, slik at han blir spilleklar til bortekampen mot Middlesbrough på tirsdag.

Chelsea vant kampen 4-0. Liverpools tidligere midtbanespiller Kevin Stewart spilte hele kampen og fikk det gule kortet.

I den andre FA cupkampen som ble spilt i kveld slo Leicester Sheffield United 1-0, etter scoring av Jamie Vardy.