The Times:– Liverpool peiler seg inn mot to Serie A-spillere

Jürgen Klopp vil være ute etter en defensiv midtbanespiller og en keeper i sommer.

25. feb 2018 kl 07.29 Einar Kvande

Paul Joyce i The Times slår fast at Jürgen Klopp kommer til å kjøpe en keeper i sommer, da Simon Mignolet kommer til å forlate Anfield-klubben. I tillegg jakter Liverpool-manageren en midtbanespiller som erstatter for Philippe Coutinho. Men det ser ut som Klopp har en litt mer defensiv type en Coutinho øverst på ønskelisten.

– Liverpool ser mot Serie A. Napolis defensive midtbanespiller Jorginho er Merseyside-klubbens førstevalg, skriver Joyce.

– Problemet er at den Brasil-fødte italienske landslagsspilleren er en kar som resten av eliten i Europa også er ute etter, legger han til.

FORTSATT AKTUELL
FORTSATT AKTUELL  Det er en dårllig skjult hemmelighet at Jürgen Klopp har sansen for Alisson.

Kan returnere til forhandlingsbordet

Joyce opplyser at Liverpool heller ikke har gitt opp jakten på Alisson, og at Roma-keeperen fortsatt står øverst på ønskelisten når keeperposisjonen skal styrkes.

– Selv om Liverpool har trukket seg tilbake fra jakten på hans signatur for en periode, er de fortsatt interesserte. Anfield-klubben er imidlertid uvillige til å betale en høy «Salah-skatt» til den italienske klubben bare fordi de sikret seg egypteren for 36,9 millioner pund fra samme klubb sist sommer, noe som har vist seg å være et røverkjøp.

– Dersom Alisson og hans representanter sørger for at prislappen ikke skremmer Liverpool, kan Anfield-klubben returnere til forhandlingsbordet. De siste summene som er blitt nevnt har variert mellom 60 og 90 millioner pund.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]