Motstanden i Champions League bekymrer ikke Klopp

Jürgen Klopp så alle kampene i Champions League denne uka, men ble ikke skremt.

23. feb 2018 kl 23.57 Torbjørn Flatin

Liverpool er så godt som klare for kvartfinalen i Champions League etter 5-0 borte mot Porto, og Jürgen Klopp innrømmer at han studerer potensielle motstandere.

- Jeg visste at Sevilla fortsatt var virkelig sterke, slik at det var ikke noen overraskelse, forteller Klopp om spanjolenes hjemmekamp mot Manchester United (0-0). – Det var en helt normal kamp som United spilte der nede.

- Jeg kjenner til alle lagene, men det er fint når du er involvert og du må følge med. Vi spiller mot United om to uker slik at det var uansett nødvendig og vi kan komme til å spille mot Sevilla igjen hvis vi går videre.

Fulgte med på alt

- Av de andre, Shaktar Donetsk var kanskje en overraskelse for noen, men de har kvalitet. De har fortsatt sin vinterpause og det gjør deres prestasjon mot Roma spesiell.

- Jeg så alle kampene. Jeg så ren kvalitet. Jeg var ikke bekymret på forhånd, og jeg er ikke bekymret nå. Alt jeg vet er at lagene har mye kvalitet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]