Overtidsscoring sendte U23-laget ut av cupen

Porto sendte Neil Critchleys gutter ut av cupen i snøværet.

28. feb 2018 kl 22.33 Arild Skjæveland

Liverpool U23 skulle egentlig møte Porto i Premier League International Cup på Prenton Park, men det utfordrende været gjorde at kampen måtte flyttes til Leigh.

Virtue scoret

Det var Porto som startet kampen best i snøværet, før Liverpool tok mer og mer over. Bobby Adekanye kom til Liverpools beste sjanse, etter at Gomes hadde gjort forarbeidet, men headingen gikk til side for målet.

Etter det åpnet det seg mer opp, før Matty Virtue ga Liverpool ledelsen i det 33. minutt. Liam Millar gjorde forarbeidet, og slo ut til Virtue som scoret med en flott avslutning. Han er utlånt til Notts County, men har likevel lov å spille i cupen.

Porto kom tilbake

Etter scoringen til Virtue var Porto-spillerne rasende da de følte seg snytt for straffe etter en handssituasjon i Liverpools felt.

Adam Lewis kunne så gitt Liverpool et perfekt utgangspunkt for den andre omgangen, da frisparket hans fra langt hold traff stolpen like før pausen.

Bruno Costa utlignet for gjestene i den andre omgangen, etter at portugiserne hadde dominert etter pause.

Danny Ward gjorde en rekke redninger og holdt Liverpool inne i kampen, men på overtid lurte Mata offsidefellen, lurte sin mann og slo inn på bakre stolpe der Irala kunne sette 1-2 på åpent mål.

Critchleys gutter er med det ute av Premier League International Cup.

Lagoppstillingen

Liverpool U23: Ward, N. Williams, Masterson, Johnston, Gallacher, Dixon-Bonner, Virtue, Lewis, Millar, Adekanye, Gomes (Sharif, 87).

Ubenyttede reserver: R. Williams, George, Boyes, McAuley, Clayton.