Seieren glapp for tredje gang på overtid

Dødballer i sluttsekundene har kostet Liverpool dyrt flere ganger denne sesongen.

5. feb 2018 kl 11.07 Arve Vassbotten

Harry Kanes overtidsmål mot Liverpool søndag, er tredje gang denne sesongen at Liverpool har gitt fra seg seieren godt inn i overtiden. Alle gangene har det vært på grunn av dødball i sluttsekundene.

Watford-Liverpool 3-3 cornermål på overtid:

Allerede i første serierunde mistet Liverpool seieren på overtid mot Watford, etter å ha snudd 1-2 til 3-2 på kort tid etter pause. En corner helt på tampen ble da avgjørende for Watford da Miguel Britos scoret. Bildene etterpå tydet på at han sto i offside.

Sevilla-Liverpool 3-3 cornermål på overtid:

To og et halvt minutt på overtid satte Sevilla inn 3–3 på corner ved Guido Pizarro. Klavan fikk ikke klarert langt nok, og Pizarro fikk ballen i beina rett foran mål og scoret enkelt. Dermed hadde Liverpool gitt bort en 3-0-ledelse mot spanjolene.

Liverpool-Tottenham 2-2 straffemål på overtid:

Harry Kane scorer på kampens andre kontroversielle straffespark fem minutter på overtid. Virgil van Dijk sparket til Lamela. Moss vinket spillet videre, men linjedommeren vinket på straffe, og etter en diskusjon pekte Moss på straffemerket for andre gang i kampen.