Spår flere endringer på laget

Liverpool Echos James Pearce mener at flere spillere som ikke var i startoppstillingen mot Southampton vil starte mot Porto.

14. feb 2018 kl 00.29 Einar Kvande

Pearce forventer at lagkaptein Jordan Henderson og visekaptein James Milner vil starte på midtbanen i Emre Cans fravær. Han tror også at Dejan Lovren og Alberto Moreno vil være tilbake i forsvarsrekka. Han antar også at Joe Gomez vil ta plassen til Trent Alexander-Arnold, nå som London-gutten ser ut til å være kvitt kneproblemene.

– Joe trente, og det er gode nyheter. De siste dagene har han hatt ganske harde økter, og alt handlet om å se om han fikk en reaksjon. Han var i god nok forfatning til å trene igjen i kveld. Jeg trenger ikke å ta avgjørelsen nå, men han er mye nærmere en retur nå enn han var i går, sier Jürgen Kopp til Echo.

Firmino leverer varene

Klopp forventer ellers at Roberto Firmino skal fortsette der han slapp mot Southampton. 26-åringen har prestert på et nivå som har fått Liverpools supportere til å glemme savnet av Philippe Coutinho.

– Da jeg kom til klubben sa jeg med en gang at jeg var glad for at Roberto er her. Jeg tror ikke han har tatt noe nytt steg i det siste, men han blir lagt mer merke til fordi han ikke overskygges av Philippe Coutinho lenger. Det er slik det er.

– Han er en veldig viktig spiller, selv om han ikke alltid stikker seg frem. Det er bare bra. Om han er undervurdert? Jeg tror ikke det. Ikke nå lenger. Jeg aner ikke hva andre mennesker tenker om Roberto Firmino. Men folk med en fotballhjerne vil vurdere ham riktig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]