Ungt U23-lag gikk på sitt tredje strake tap

Nå kan Premier League 2-tittelen ryke.

17. feb 2018 kl 19.53 Arild Skjæveland

For tredje gang på rad tapte Neil Critchleys U23-lag 0-1. Etter å ha tapt mot Tottenham i ligaen, ble det også tap i cupen mot Bristol City på tirsdag.

I dag ble det nytt tap, da West Ham gjestet akademiet i Kirkby.

Ungt lag

Liverpool stilte med et ungt mannskap, der høyreback Neco Williams fikk sin debut på dette nivået skriver Liverpoolfc.com. Flere av spillerne som har satt de helrøde i en så god posisjon ble lånt ut til andre klubber i januar.

Josh Pask sin tidlige scoring etter et frispark ble kampens eneste mål, og Liverpool klarte aldri å slå tilbake. Andy Kelly i Liverpool Echo rapporterte om et hjemmelag som skapte få sjanser.

Liam Millar forsøkte seg fra hjørnet av 16-meteren etter 20 minutter, men målvakt Nathan Trott reddet. Det var uansett vinket for offside.

Samme mann fikk også en sjanse etter 68 minutter, etter flott forarbeid av Curtis Jones – men headingen gikk rett i hendene på målvakten.

Lagoppstillingen: Kelleher, N. Williams, Gallacher, Masterson, Johnston, Dixon-Bonner (Adekanye, 63), Lewis (McAuley, 81), Kane, Millar (Camacho, 70), Jones, Dhanda.

Ubrukte reserver: George, Clayton

Tittelen kan ryke

Liverpool har i lang tid ledet Premier League 2, men nå er forspranget spist opp. Etter fire tap på de fem siste kan Arsenal nå gå forbi dersom de vinner sin hengekamp.

London-laget er ett poeng bak med en kamp mindre spilt, og de to lagene har begge +15 i målforskjell.

Liverpool U23 har igjen 5 ligakamper, og minst én cupkamp denne sesongen. Neste ligamotstander er Leicester på bortebane. Leicester ligger på 3. plass bak Arsenal.