– Vi gjør det som en Champions League-trekning

Spillerne er nervøse før romtrekningen når de er på tur med Jürgen Klopp.

17. feb 2018 kl 19.27 Arild Skjæveland

For femte gang har manageren tatt med seg spillerne til sydligere strøk midtveis i en sesong.

– Jeg har gjort dette i 18 år. Jeg vet at spillerne, spesielt i England, er vant med å ha singelrom – men på treningsleir handler det om hard trening, med mange økter og mange møter. I tillegg handler det om å bli kjent med hverandre, sier Jürgen til LFCTV.

– Som en Champions League-trekning

Trening og det sosiale står i fokus – og spillerne får ikke selv velge hvem de vil bo på rom sammen med.

– Vi har alltid dobbeltrom på treningsleir, og så blir det trekning. Det er som en Champions League-trekning! Jeg velger ut navnene, og det er veldig morsomt for spillerne er skikkelig nervøse på forhånd. Det er en bra ting, sier Klopp.

– Jeg vet at vi alle elsker familiene våre, og det hadde vært fint å hatt en fridag hjemme og hatt den sammen med dem, men vi midt i sesongen, og den mest avgjørende perioden kommer nå.

Mulighet til å nyte seieren

Manageren mener oppholdet i Spania har vært perfekt så langt. Spillerne vil ha en trening på søndag, før de vender tilbake til Merseyside.

VISER KUNSTER:
VISER KUNSTER:  Manageren på treningsfeltet i Marbella.

– Det har vært veldig bra, og kunne egentlig ikke vært bedre om jeg skal være ærlig! Det er bedre enn vi hadde forventet. Som du kan se for deg, om du vinner en så viktig kamp som mot Porto, så reiser du vanligvis hjem og alt er som normalt, fordi du har en ny kamp i vente.

– Nå har vi ikke den situasjonen, så vi kunne kose oss en kveld og tenke over hvor spesielt det var, for det var spesielt – og så dra hit.

– Etter at vi kom har været vært veldig bra. Vi har nytt hver økt og time siden vi kom.

– Når du ser guttene sammen nå, og har lunsj sammen ute – om du bare hadde kommet hit for én time og hatt lunsj i disse omgivelsene så hadde det vært verdt det. Vi har så mye foran oss, og så mye å kjempe om, at vi trenger hver prosent vi kan få utav denne gruppen. Jo bedre de er som gruppe, jo mer suksess vil vi ha. Det er viktig.

– Jeg er veldig glad for at klubben ga oss muligheten til å dra hit, og nå som vi er her blander vi hardt arbeid med litt moro.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]