Marko Arnautovic -  angrepsvåpen for West Ham.

- Vi er i god form foran en interessant kamp

Marko Arnautovic er formspilleren hos West Ham United, men sier foran kampen på Anfield at han har enda mer å gå på.

Arnautovic har scoret sju mål på sine siste ni kamper i Premier League, noe som gjør han til toppscorer hos West Ham sammen med Chicharito. De to vil trolig få oppgaven med å prøve å score på Anfield, mens laget som helhet forventes å konsentrere seg om å prøve å holde nullen.

- Vi vet at Liverpool har en utrolig treer framme, men de må også passe på våre angripere, sier østerrikeren til West Hams hjemmeside.

- Det vil bli en interessant kamp. Det er klart det kommer til å bli vanskelig, men vi ønsker å holde buret rent og så er det opp til oss fremme på banen å score mål.

Frykter ingen

- Jeg er en profesjonell fotballspiller og jeg respekterer alle motstandere, men jeg er heller ikke redd for å møte noen av dem, sier den storvokste 28-åringen på spørsmål om han frykter Liverpools spillere inkludert Virgil van Dijk.

- Jeg har to ganger tidligere spilt på Anfield med Stoke og det er alltid et vanskelig sted å reise til. Vi har imidlertid også gjort det bra i de siste kampene og vi vet at fotball noen ganger kan være galskap. Du kunne bare se sist mandag da Wigan slo Manchester City.

- Jeg er en type som alltid ønsker å gjøre det bedre. Jeg har tro på at jeg kan prestere på et virkelig høyt nivå. Jeg er ikke på mitt maksimale, jeg mener jeg har ennå mer inne.