- Vi er i god form foran en interessant kamp

Marko Arnautovic er formspilleren hos West Ham United, men sier foran kampen på Anfield at han har enda mer å gå på.

23. feb 2018 kl 00.34 Torbjørn Flatin

Arnautovic har scoret sju mål på sine siste ni kamper i Premier League, noe som gjør han til toppscorer hos West Ham sammen med Chicharito. De to vil trolig få oppgaven med å prøve å score på Anfield, mens laget som helhet forventes å konsentrere seg om å prøve å holde nullen.

- Vi vet at Liverpool har en utrolig treer framme, men de må også passe på våre angripere, sier østerrikeren til West Hams hjemmeside.

- Det vil bli en interessant kamp. Det er klart det kommer til å bli vanskelig, men vi ønsker å holde buret rent og så er det opp til oss fremme på banen å score mål.

Frykter ingen

- Jeg er en profesjonell fotballspiller og jeg respekterer alle motstandere, men jeg er heller ikke redd for å møte noen av dem, sier den storvokste 28-åringen på spørsmål om han frykter Liverpools spillere inkludert Virgil van Dijk.

- Jeg har to ganger tidligere spilt på Anfield med Stoke og det er alltid et vanskelig sted å reise til. Vi har imidlertid også gjort det bra i de siste kampene og vi vet at fotball noen ganger kan være galskap. Du kunne bare se sist mandag da Wigan slo Manchester City.

- Jeg er en type som alltid ønsker å gjøre det bedre. Jeg har tro på at jeg kan prestere på et virkelig høyt nivå. Jeg er ikke på mitt maksimale, jeg mener jeg har ennå mer inne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]