– Vi har alt å spille for

Liverpool U23 spiller avgjørende kamp i Premier League Cup mot Stoke, og har et nederlag fra tidligere i sesongen å hevne.

25. feb 2018 kl 11.15 Einar Kvande

Liverpool U23 håper å sikre seg avansement til sluttspillet i Premier League Cup når de møter Stoke på St George's Park i ettermiddag.

Neil Critchleys gutter trenger ett poeng fra den siste gruppespillkampen, skal de slå følge med Bristol City til utslagsrundene.

Etter tre strake 1-0 tap er det også på tide å komme tilbake på vinntersporet for U23-laget.

– Vi går til hver kamp med mål om å vinne, og vi ser frem til en ny god kamp hvor det er alt å spille for. Stoke må vinne kampen skal de gå videre, og de slo oss i Chester. Det er fint at gruppen ikke er avgjort før den siste kampen, slik at vi har noe å spille om. Målet vårt er å gå videre fra gruppen, og det klarer vi om vi tar ett poeng, slår manager Neil Critchley fast til Liverpoolfc.com.

– Kampen mot Stoke hvor vi tapte 4-3 var trolig en av de dårligste vi har spilt denne sesongen. Det var en av de få gangene denne sesongen hvor vi ikke har hatt riktig mentalitet og fokus. Vi betalte dyrt for det i første omgang. Vi kom på hæla i kampen, og det ble en nyttig lekse for oss, for dersom du ikke går til kampen med riktig innstilling kan du gå på et tap, fortsetter han.

Et tøft lag å møte

Også Yan Dhanda håper å revansjere det nevnte 4-3 nederlaget.

– Det blir en vanskelig kamp, men vi ønsker å gjøre et forsøk på å komme tilbake på vinnersporet. Stoke var et tøft lag å møte da vi tapte 4-3 i Chester, men dersom vi jobber hardt vet vi at vi har kvalitet til å gå videre, sier angrepsspilleren.

– Jeg ser frem til å spille på St George's Park igjen. Vi hadde en vanskelig kamp mot Derby der tidligere i sesongen, da det var veldig mye vind. Forhåpentligvis blir ikke vinden så ille denne gangen, slik at vi får ballen ned på jorda og kan spille en del god fotball, avslutter Dhanda.

Avspark på St George's Park er klokken 18.00 i ettermiddag, og kampen blir sendt direkte på LFCTV GO.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]