– Vi har snakket om denne kampen helt siden trekningen

Conor Masterson er opptatt av at Liverpool U19 må få en god start mot erkerivalen.

21. feb 2018 kl 11.39 Einar Kvande

Klokken 16.00 spiller Liverpool U19 1/8-finale mot Manchester United i UEFA Youth League. Kampen, som spilles på Prenton Park, ser du på Viasport 1 og Viaplay.

– Hele laget gleder seg. Det er en kamp mot våre lokale rivaler. Vi ser frem til dette, og jeg tror det blir en god kamp. Vi har snakket om denne kampen helt siden trekningen ble foretatt. Forhåpentligvis kommer det masse tilskuere til Prenton Park, sier Conor Masterson til Liverpoolfc.com.

Midtstopperen er opptatt av at hjemmelaget må starte kampen bra.

– Jeg tror de første 10-15 minuttene blir viktige. Vi må starte bra. Vi må håndtere presset og opphausingen av kampen, og slappe av. Forhåpentligvis klarer vi dette.

– Onkelen min og vennen hans kommer fra Irland for å se denne kampen. Min mor og min far vil også være tilstede. I Dublin er du enten Liverpool-fan eller Manchester United-fan, forklarer iren.

– Vi har vunnet alle kamper vi har spilt på Prenton Park i UEFA Youth League, og har ikke sluppet inn mål der. Så forhåpentligvis fortsetter det slik.

Stjernespissen er ute for resten av sesongen

Liverpool må klare seg uten langtidsskadede Rhian Brewster, men det betyr at Liam Millar og Glen McAuley får muligheter til å vise seg frem.

– Rhian er en toppspiller, som vi kommer til å savne. Men nå får Liam og Glen sjansen til å skinne, og forhåpentligvis kan de levere varene. Liam har gjort det bra for oss. Han er hurtig og sterk, og avslutter godt. Glen er en artig type. Han er alltid i feltet, og han er typen som dukker opp når vi trenger et mål.

Masterson har spilt til høyre i en bakre treer i UEFA Youth League denne sesongen.

– Det er jeg vant til, for jeg spilte i en slik posisjon under Critch flere ganger forrige sesong. Vi er blitt vant til dette, og jeg liker å spille på den måten. For angrepet er det enklere, for vi får spillere høyere i banen raskere, og det hjelper oss til å score flere mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]