- Vi må finne fightergløden

Jürgen Klopp understreker at storseier mot Porto vil ikke medføre at det tas lett på en hjemmekamp mot West Ham.

24. feb 2018 kl 00.26 Torbjørn Flatin

- Jeg blir aldri fornøyd, sier Klopp til Liverpool Echo når det blir snakk om 5-0 mot Porto og at Liverpool er store favoritter før møtet med West Ham på Anfield.

- Det er klart at stemningen nå er god, men det er da jeg blir litt…

Manageren drar litt på det før avisen foreslår «bekymret».

- Nei, jeg tror jeg er en god manager når det går dårlig, når jeg må løfte spillerne litt, og jeg tror jeg er en enda bedre manager når det går veldig bra fordi jeg blir aldri fornøyd.

Hardt arbeid

- Som dere kan se er jeg for det meste i godt humør, men jeg kjenner til vanskelighetene med en kamp som denne.

- De eneste som må tenke på hvordan jobben skal gjøres er trenerne, meg selv og spillerne. Det er lett å lene seg tilbake å si «de flyr av gårde, de kan score fra hvor som helst». Det stemmer ikke, det dreier seg alltid om hardt arbeid.

- Vi har et viktig møte på lørdag før kampen for å få spillerne helt klare. Stemningen blant dem er god, det er bra, men nå må de sørge for å ha fortsatt fightergløden.

Ekstra fri

- November, desember og januar er hardt for spillerne. Det er en lang sesong, men nå gjorde vi en forandring i tre-fire dager.

- Jeg tror ikke vi vil tjene så mye på at vi får en kamp mindre. Vi ønsket virkelig å være i FA-Cupen, men slik er det.

- Isteden prøvde vi å bruke den ekstra tiden på en god måte. Det vil ikke være avgjørende, for forhåpentlig har det vært til litt hjelp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]