Vil tilby Mané og Firmino nye kontrakter

Liverpool vil starte samtaler med angrepsduo.

19. feb 2018 kl 00.09 Arild Skjæveland

Liverpool ønsker å binde sine beste spillere til nye langtidskontrakter, og først i køen står Sadio Mané og Roberto Firmino.

Det skriver Andy Kelly i Liverpool Echo.

Mané har en kontrakt som går ut i 2021, og blir sett på som en nøkkelspiller for Jürgen Klopp, sportsdirektør Michael Edwards og eierne FSG, ifølge Echo.

Senegaleseren har Björn Bezemer i arena11 Sports Group som agent. Det er samme mann som representerer Naby Keita, og en agent Liverpool FC har et godt forhold til.

The Mirror skrev lørdag kveld at Sadio Mané tjente 80.000 i uken, og kunne forvente seg en nær dobling av lønnen. Det tror Kelly i Echo er overdrevet – men senegaleseren kan vente seg en lønnsøkning, og et kontraktsforslag kan være klart snart.

Firmino er en annen prioritet

Klubben skal også ha startet forhandlinger med Roberto Firmino og hans representanter. Brasilianerens avtale går ut allerede sommeren 2020, så til sommeren vil han ha to år igjen av sin avtale.

Ifølge dokumenter sluppet av Football Leaks, har brasilianeren en grunnlønn på 68.000 pund i uken, men får heftig betalt når han scorer mål og leverer målgivende. Det har det blitt mye av denne sesongen

Har du innspill til journalisten?
[email protected]