Can kan rekke Palace - men det gjør ikke Gomez

Emre Can og Joe Gomez var tilbake på Melwood i dag, hvor de ble undersøkt av Liverpools leger.

26. mar 2018 kl 21.37 Einar Kvande

Liverpool-ledelsen håper at Emre Can kan spille lørdagens kamp mot Crystal Palace. Det kan definitivt ikke Joe Gomez. Det melder Liverpool Echo.

Begge de skadede spillerne ble undersøkt av Liverpools medisinske stab på Melwood tidligere i dag, etter at de ble sendt hjem fra sine respektive landslagsoppdrag.

Can ble byttet ut midtveis i første omgang mot Watford etter å ha fått en muskelskade i ryggen. Han måtte kaste inn håndkledet igjen under trening med Tyskland for fem dager siden, og var uaktuell for spill da Tyskland spilte 1-1 mot Spania på fredag. Han ble deretter sendt hjem til Merseyside av Joachim Löw, etter at tyskerne fant ut at midtbanespilleren ikke var i stand til å spille mot Brasil i morgen.

Can er fortsatt plaget av ryggproblemene, men Liverpool-ledelsen insisterer på at de ikke er så veldig bekymret for Cans helse. Ifølge Echo vil han nå få behandling som man håper skal føre til at han kan trene senere i uken.

Gomez kan gå glipp av begge kvartfinalene

Echo skriver at Joe Gomez definitivt ikke kommer til å spille mot Crystal Palace som en følge av ankelskaden som tvang ham ut av Englands privatlandskamp mot Nederland etter bare 10 minutter.

Liverpools leger har sagt at det er for tidlig å si noe om hvor lenge den unge forsvarsspilleren vil være ute av spill. De tror de vil kunne være i stand til å komme med en bedre vurdering av dette når hevelsen er gått ned.

Echo skriver imidlertid at Liverpool-ledelsen frykter at Gomez nå vi gå glipp av begge kvartfinalene i Champions League mot Manchester City.

Jürgen Klopp har alternativer på høyrebacken i form av Nathaniel Clyne, som nå er helt skadefri, og Trent Alexander-Arnold.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]