Can klarte ikke å trene

Mer og mer tyder på at vi ikke får se Emre Can på banen når Liverpool gjester Selhurst Park.

29. mar 2018 kl 18.21 Einar Kvande

Emre Can sliter fortsatt med en vond rygg, og er høyst usikker til Liverpools bortekamp mot Crystal Palace på lørdag.

Can måtte stå over dagens treningsøkt på Melwood på grunn av ryggproblemene, bekrefter Liverpool Echo.

Den gode nyheten for Jürgen Klopp var at Andy Robertson var i stand til å trene igjen i dag, etter at han ble byttet ut under Skottlands kamp mot Ungarn etter å ha fått en lårhøne.

Gomez definitivt ute

Joe Gomez, som fikk en ankelskade under spill for England, var den eneste i tillegg til Can som måtte stå over dagens trening.

Echo skriver at Can får kontinuerlig behandling for ryggproblemene som førte til at han måtte kaste inn håndkledet tidlig i ligakampen mot Watford for to uker siden. Can var heller ikke i stand til å spille Tysklands to landskamper den siste uken.

Dersom midtbanespilleren må stå over lørdagens kamp på Selhurst Park, tror lokalavisen på Merseyside at enten James Milner eller Alex-Oxlade-Chamberlain vil ta hans plass.

Trent eller Clyne?

Trent Alexander-Arnold trente som normalt i dag, og er tilgjengelig til kampen mot Crystal Palace. Tenåringen var ikke i troppen til England U21 mot Ukraina på tirsdag, noe som fikk mange til å undre seg på om også han hadde blitt skadet. Det var imidlertid bare Englands U21-manager Aidy Boothroyd som valgte å hvile Liverpool-backen etter at han spilte hele kampen mot Romania tre dager tidligere.

Jürgen Klopp må nå bestemme seg for om han skal satse på Alexander-Arnold eller Nathaniel Clyne som høyreback mot Palace, i Joe Gomez sitt skadefravær. Clyne har fortsatt ikke spilt en eneste førstelagskamp denne sesongen, etter sine langvarige ryggproblemer. Men han er nå helt skadefri og klar til innsats.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]