– Det er ikke bare klemmer

James Milner forteller om managerens andre side.

28. mar 2018 kl 11.17 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp har blitt kjent for sine klemmer på sidelinjen når en spiller har blitt byttet ut eller om laget har vunnet en kamp. Visekaptein James Milner forteller om managerens andre side.

– Han liker å rope på sidelinjen, og være involvert i kampen. Dersom ting ikke blir gjort vil han si i fra, sier Milner til Premier League Productions ifølge Liverpool Echo.

– Noen ganger får du en pauseprat hvor han er sint, men andre ganger forventer du å få det, men får det ikke. Jeg tror det er viktig at en manager kan vise begge sider, og det kan han, sier Milner.

– Han liker å gi en klem også, og har den siden ved seg etter en kamp. Som manager må du vite når du skal klemme og når du skal sparke noen bak. Han treffer stort sett hver gang med den vurderingen.

Intenst

James Milner og Emre Can var de to spillerne som spilte i forrige ligakamp mot Watford, som også spilte i Klopps aller første kamp som Liverpool-manager i oktober 2015.

Da var Tottenham motstander.

– Det var intenst. Han elsker jobben og elsker fotball, og er veldig lidenskapelig. Han ønsker å være ute på banen sammen med deg.

– Den første kampen var borte mot Spurs, og tempoet i kampen var latterlig. De spiller også med høyt tempo, og det var hans første kamp.

– Vi presset under Brendan Rodgers også, men jeg husker bare intensiteten og tempoet, så tidlig under hans ledelse. Han prøvde å få oss til å forstå ideene raskt, men ikke for mye med en gang. Det er langt unna slik vi gjør det nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]