BAK MURENE PÅ MELWOOD  Publikum har vanligvis ikke innsyn i Liverpools treninger.

– Det er mer hemmelighetskremmeri her

Jürgen Klopp er vant til åpne treninger fra sin tid i Tyskland.

Jürgen Klopp har gitt et lengre intervju til BBC sitt Premier League Show, og i den forbindelse letter han litt på sløret når det gjelder overgangen fra tysk til engelsk fotball.

– Publikum har vanligvis ikke adgang til Melwood. Mange lurer nok på hva som foregår bak disse dørene, og slike ting. I England er det mye enklere å skjule hva du driver med. I Tyskland kunne alle komme og se åpne treningsøkter hele tiden. Publikum kunne se alt. Her er det mange som lurer på hva vi driver med, sier Liverpool-manageren.

– Folk ser de store bilene som kjører ut at porten. Men jeg kan fortelle dere at i den store bilen sitter det en helt normal fyr. I denne bygningen er 99.9% av mennskene helt normale. De går rundt med et smil om munnen på grunn av situasjonen de befinner seg i, men de har et helvetes press på seg, legger han til.