– Det er mer hemmelighetskremmeri her

Jürgen Klopp er vant til åpne treninger fra sin tid i Tyskland.

16. mar 2018 kl 10.01 Einar Kvande

Jürgen Klopp har gitt et lengre intervju til BBC sitt Premier League Show, og i den forbindelse letter han litt på sløret når det gjelder overgangen fra tysk til engelsk fotball.

– Publikum har vanligvis ikke adgang til Melwood. Mange lurer nok på hva som foregår bak disse dørene, og slike ting. I England er det mye enklere å skjule hva du driver med. I Tyskland kunne alle komme og se åpne treningsøkter hele tiden. Publikum kunne se alt. Her er det mange som lurer på hva vi driver med, sier Liverpool-manageren.

– Folk ser de store bilene som kjører ut at porten. Men jeg kan fortelle dere at i den store bilen sitter det en helt normal fyr. I denne bygningen er 99.9% av mennskene helt normale. De går rundt med et smil om munnen på grunn av situasjonen de befinner seg i, men de har et helvetes press på seg, legger han til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]