Emre Can er ute mot Palace

Emre Can blir forhåpentligvis klar mot City. Clyne er tilbake på lørdag.

30. mar 2018 kl 12.03 Arild Skjæveland

Ryggskadde Emre Can mister Liverpools bortekamp mot Crystal Palace på lørdag. Tyskeren pådro seg skaden i hjemmekampen mot Watford, og ble sendt tilbake til Merseyside etter et kvarter på trening med Tyskland.

Nå er han uaktuell til kampen på Selhurst Park, bekrefter manageren.

– Emre er uaktuell i helgen. Han blir bedre og bedre, og er mye bedre. Forhåpentligvis kan han ha en normal økt med oss på søndag morgen, og så bli bra igjen, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

Når Can står over mot Palace, betyr det at han ikke lenger risikerer to kampers suspensjon ved sitt neste gule kort. Tyskeren står med ni gule kort nå – men etter denne runden flyttes grensen til 15 gule kort.

Liverpool møter Manchester City på Anfield i kvartfinalen av Champions League på onsdag. Da er forhåpentligvis Can klar igjen.

Clyne er tilbake i troppen

Nathaniel Clyne har vært ute hele sesongen med en ryggskade, men i Joe Gomez sitt skadefravær vil han være tilbake i troppen mot Crystal Palace.

TILBAKE:
TILBAKE:  Nathaniel Clyne er tilbake i troppen mot Palace.

– «Clyney» er tilbake. Han spilte forrige uke for U23. En eller to kamper til ville vært fint, men det er som det er, sier manageren.

– Jeg sa i går at vi hadde mistet Joe, men har endelig Clyne tilbake. Han har vært tilbake i noen uker og kommet nærmere og nærmere, og er et veldig godt alternativ.

Både Dominic Solanke og Andy Robertson bør være tilgjengelig etter å ha slitt med smeller i landslagspausen.

– Solanke er bra, og vil være bra i dag håper jeg. Etter trening vil jeg vite mer om det. Med Robinson var det bare en lårhøne og ingen problem.

Crystal Palace - Liverpool har avspark lørdag kl. 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]