Pre-seasonLiverpool mot United foran 107.000 tilskuere

Planene for sesongoppkjøringen er nesten klare.

30. mar 2018 kl 11.03 Arild Skjæveland

Liverpool kommer til å reise til USA for årets sesongoppkjøring. Der blir det møter med både Manchester United og Manchester City. Det rapporterer James Pearce i Liverpool Echo.

Det blir kamp mellom erkerivalene Liverpool og Manchester United på gigantiske Michigan Stadium i Ann Arbor. Det er verdens nest største stadion bak Rungrado 1st of May Stadium i Pyongyang i Nord-Korea (114.000). Michigan Stadium, som kalles «The Big House» tar over 107.000 tilskuere.

Tre kamper i statene

Den offisielle bekreftelsen er ikke ventet før om to uker, men James Pearce i Liverpool Echo rapporterer nå at planene omtrent er spikret.

Liverpool vil spille sin første kamp på Nissan Stadium i Nashville 22. juli, og trolig blir det AS Roma som er motstander. Den kampen er det fortsatt diskusjoner rundt.

25. juli skal Liverpool møte Manchester City. Trolig på MetLife Stadium i New Jersey. En stadion som tar 82.000 tilskuere.

Tre dager senere, 28. juli, er altså United motstander på gigantiske Michigan Stadium.

Dette er en del av International Champions Cup. Sist Liverpool deltok var i 2016, da motstanderne var Chelsea og AS Roma. Liverpool møtte begge Manchester-klubbene da de deltok i 2014.

Trolig vil kampene spilles en gang mellom 20. og 29. juli. Da blir det uten de landslagsspillerne som har gått langt i VM. VM avsluttes i Moskva 15. juli.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]