En utbygging av Anfield Road End vurderes nøye

Liverpool FC jobber fortsatt intenst for å finne ut om en utbygging av Anfield Road End vil være lønnsomt.

1. mar 2018 kl 11.42 Einar Kvande

Liverpool FC la i dag frem regnskapstallene for siste regnskapsår, og i den forbindelse kommer det også frem at klubben fortsatt jobber med å finne ut hva som er den beste løsningen med tanke på en eventuell utbygging av Anfield Road End.

– Våre siste store prosjekter har vært den nye Main Stand og den nye souvenirbutikken. Det nye treningsanlegget i Kirkby og ny gressmatte på Anfield vil koste oss rundt 200 millioner pund, noe som beviser at eierne investerer i denne klubben, sier Chief Operation Officer Andy Hughes til Liverpoolfc.com.

– Vi jobber fortsatt med å finne en løsning når det gjelder design, kapasitet og lønnsomhet for Anfield Road, og jobber sammen med en arkitekt i den prosessen. Vi følger malen fra en lignende grundig prosess i forkant av at vi utvidet Main Stand, legger han til.

Vil investere ytterligere i spillerstallen

– Prestasjonene på banen og investering i spillertroppen har alltid prioritet, og etter at klubben satte ny transferrekord i januar vil vi være ute etter å investere mer penger i spillerstallen til sommeren, fortsetter Hughes.

– Fremgang både på og utenfor banen er avgjørende for at fotballklubben skal fortsette å vokse. Alle i klubben ønsker suksess, og alt vi gjør er rettet mot å innfri de ambisjonene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]