– En veldig god uke for Henderson

Skadesituasjonen er positiv på Melwood foran lørdagens ligakamp.

2. mar 2018 kl 15.56 Marius Rabben

Ingen i førstelagsstallen er utilgjengelig grunnet skade, men Gini Wijnaldum og Ben Woodburn er ute grunnet influensa. Det bekreftet Jürgen Klopp på sin pressekonferanse.

Jordan Henderson satt på benken i samfulle minutter, mot West Ham, og ble i forkant byttet ut i 2. omgang mot Porto foran treningsoppholdet i Spania. Klopp forklarer at Liverpool-kapteinen nå er i sin beste forfatning på en god stund etter noen småproblemer.

– Hendo er bra. Han trente helt normalt – alt er bra. Det har vært en skikkelig god uke for ham så langt, den beste på tre eller fire uker nå, sier manageren.

Smertefull duell

Visekaptein James Milner spilte hele kampen mot West Ham, men måtte tåle en knallhard smell i 1. omgang.

– Alle så at Millie fikk en real smell i forrige kamp. Det gjør fortsatt litt vondt. Vi får se hvordan det utvikler seg. Det er ikke en skade, men et lite problem, beskriver Klopp.

Tyskeren la til at Danny Ings er tilbake etter å ha vært forkjølet, mens Nathaniel Clyne jobber for å finne formen. For å komme tilbake på hundre prosent, er det kamptrening han nå trenger, slik han fikk da han spilte for U23 nylig.

– Trenger noen kamper til

Dermed vil det ta noe tid før han er tilbake for førstelaget, men Klopp påpeker at landslagsspilleren viser god fysisk form.

– I en veldig alvorlig situasjon uten noen tilgjengelige høyrebacker kunne vi kanskje ha hentet inn Clyney fordi han er en naturlig fit gutt, sier sjefen.

– Men han har absolutt ingen rytme og vil trenge noen kamper til for å komme tilbake på sitt beste.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]