Ett baklengs på de siste fem

Loris Karius har kun sluppet inn ett mål på de siste fem kampene.

8. mar 2018 kl 15.59 Arild Skjæveland

I januar fikk Loris Karius tilbake keeperplassen, og ser bedre og bedre ut mellom stengene. På de fem siste kampene har han kun sluppet inn ett mål.

Det var trøstemålet til Michail Antonio for West Ham på stillingen 3-1, i en kamp Liverpool vant 4-1.

Liverpools fem siste kamper er hjemme mot Porto (0-0), hjemme mot Newcastle (2-0), hjemme mot West Ham (4-1), borte mot Porto (0-5) og borte mot Southampton (0-2).

Blir bedre og bedre

Spilleren selv føler at ting går bedre og bedre nå som han har full tillit.

– Jeg har selvsagt selvtillit. Vi spiller bra og får gode resultater, så det er ingen grunn til å ikke ha det. Men du kan ikke hvile på det. Du må vise det hver uke, sier tyskeren til Liverpoolfc.com.

– Jeg ønsker å utvikle meg, bli bedre for hver uke som går, og stå gode kamper for klubben. Forhåpentligvis er dette bare starten, sier han videre.

Da Karius holdt nullen mot Porto på tirsdag var det hans femte «clean sheet» på sine sju siste kamper, og den tiende på 19 kamper denne sesongen.

– Det har vært et mål for oss å bygge videre på den gode formen med å ikke slippe inn så mange mål, og holde nullen. Det er alltid bra for meg og for laget. I nitti prosent av tilfellene vi holder nullen vil vi vinne kampene, fordi vi scorer mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]