SpillerbørsFirmino best da United rykket fra

En frustrerende kamp på Old Trafford.

10. mar 2018 kl 15.52 Arild Skjæveland

Vurdert av: Arild Skjæveland

Loris Karius 6

Kan ikke lastes for noen av målene. Den første er en god avslutning, mens den andre endrer retning i Trent Alexander-Arnold. Er våken og god på slutten når LFC skal holde oppe trykket, og god i feltarbeidet.

Trent Alexander-Arnold 3

En veldig tøff og tung dag på jobben for Trent, som tydeligvis var en stor del av kampplanen til Mourinho. Blir vendt bort på det første målet, og kunne ha gjort det bedre på det andre, selv om han er uheldig som blir truffet så ballen går via han og inn. Sliter defensivt, og får ikke involvert seg offensivt.

Dejan Lovren 4

Taper duellen med Lukaku som stusser gjennom. Er også dessverre sentral i den andre scoringen imot. To håpløse taklinger mot slutten når Liverpool jakter utligningsmålet, og det var en litt sånn typisk dag for Lovren der han mister hodet litt.

Virgil van Dijk 6

Får en gigantisk mulighet på corner etter 23 minutter, som han bør score på. Vinner stort sett det han må ta av dueller, men Lukaku er lur og legger seg mot Lovren.

Andy Robertson 5

Kommer ikke helt til sin rett i denne kampen. Det angripes ikke så mye ned hans side, men en har blitt bortskjemt med hans initiativ offensivt den siste tiden. Lykkes ikke helt på den fronten i dag.

Alex Oxlade-Chamberlain 5

Blir tatt av banen etter en time. Har noen gode intitiativ, men lykkes med lite når alt kommer til alt. En frustrerende spiller de gangene han ikke lykkes.

James Milner 6

De fleste forventet at det var Jordan Henderson som skulle spille i dag, men den lårhøna mot Porto var nok vondere enn det ble meldt. For der Henderson er god på å få det til å gå raskt, stopper det litt opp med Milner – selv om det er stødig, og rutinen hans i enkelte situasjoner er verdifull.

Emre Can 6

Det går litt for sakte med Emre Can i dag, selv om Liverpool tar fullstendig over og eier ballen i den andre omgangen. En forventer også litt mer i duellspillet mot Matic og McTominay – selv om det til hans forsvar var en veldig pirkete dommer som blåste frispark i hytt og pine.

Sadio Mané 6

Er mannen som står bak forarbeidet når Liverpool får reduseringen, og er sentral i det meste som blir skapt når Liverpool skal starte angrep mot en vegg av forsvarere. Er kanskje litt uheldig som ikke får straffespark når han er klart først i situasjonen med Fellaini etter at Firmino har lagt igjen.

Mohamed Salah 5

Kanskje hans svakeste kamp for Liverpool. United hadde gjort hjemmeleksa si, og egypteren var veldig isolert. Får en stor sjanse på volley dypt inne på overtiden, men skyter langt over. Det oppsummerte kampen hans.

Roberto Firmino 6

Liverpools beste i denne kampen. Jobber utrettelig, lykkes stort sett med det meste han prøver på med unntak av langskuddene. Tar veldig kloke valg, og er hele tiden på farten. Spiller en bra kamp, selv om han ikke kommer på scoringslisten.

Georginio Wijnaldum

Kommer inn for Trent Alexander-Arnold og spiller høyreback på slutten.

Adam Lallana

Kommer inn for Alex Oxlade-Chamberlain når Liverpool jakter scoring. Gjør en del småpent, men det ble lite sluttprodukt av det i dag.

Dominic Solanke

Kommer inn de siste fem minuttene pluss tillegg når Liverpool skal trykke på for utligningen. Er farlig frempå ved én anledning, men når ikke helt frem og United får stopp i spillet til å hale ut tiden.

Liverpools beste: Roberto Firmino

Har du innspill til journalisten?
[email protected]