Flest landslagsspillere fra Liverpool

Fire Liverpool-spillere ble tatt ut i Englands landslagstropp.

15. mar 2018 kl 22.13 Arve Vassbotten

Torsdag ble Jordan Henderson, Adam Lallana, Alex Oxlade-Chamberlain og Joe Gomez alle inkludert i Englands tropp til privatlandskampene mot Nederland i Amsterdam fredag 23. mars og Italia på Wembley fire dager senere.

Med det er Liverpool og Tottenham de to lagene med flest spillere i Gareth Southgates tropp.

Begge klubbene har fire spillere med, Man City har tre, Man Utd tre, Arsenal, Burnley og Leicester er representert med to spillere hver og Bournemouth, Everton, Southampton, Stoke, Swansea, West Brom og West Ham har en spiller hver.

Joe Hart er opprinnelig Man City, spiller men er nå på utlån til West Ham og er derfor registrert under London-klubben.

15 av spillerne i troppen er 20-25 år, mens 10 spillere er 26-30 år, mens to spillere er over 30.

Her er troppen

Joe Gomez har tidligere spilt 2 landskamper, Henderson 46 kamper, Lallana 33 kamper og Alex Oxlade-Chamberlain 30 kamper for England.

Keepere:Jack Butland (Stoke), Joe Hart (West Ham på lån fra Manchester City), Jordan Pickford (Everton), Nick Pope (Burnley).

Forsvarsspillere:Ryan Bertrand (Southampton), Joe Gomez (Liverpool), Harry Maguire (Leicester), Alfie Mawson (Swansea), Danny Rose (Tottenham), John Stones (Manchester City), James Tarkowski (Burnley), Kieran Tripper (Tottenham), Kyle Walker (Manchester City), Ashley Young (Manchester United).

Midtbanespillere:Dele Alli (Tottenham), Lewis Cook (Bournemouth), Eric Dier (Tottenham), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), Jesse Lingard (Manchester United), Jake Livermore (West Bromwich), Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City), Jack Wilshere (Arsenal).

Angrepsspillere:Marcus Rashford (Manchester United), Jamie Vardy (Leicester), Danny Welbeck (Arsenal).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]