Visumtrøbbel for Ward

Mange stusset nok over at Liverpool-keeperen ikke kom med i Wales-troppen til China Cup.

15. mar 2018 kl 14.42 Einar Kvande

Wales sin landslagssjef, Ryan Giggs, har tatt ut en tropp på 26 spillere til turneringen China Cup, men mange reagerte på at det ikke var funnet plass til Liverpool-keeper Danny Ward i troppen. Ward har som kjent vært reservekeeper på det walisiske landslaget i en årrekke.

– Dette skyldes administrative problemer med hans pass og visum. Dette er ikke hans egen feil, men noe han ikke har kunnet gjøre noe med, forklarte Giggs da han presenterte sin tropp til turneringen under en pressekonferanse i dag.

De unge skal presse de eldre

De unge Liverpool-spillerne Ben Woodburn og Harry Wilson er blant de som kom med i troppen til turneringen i Kina.

– Dette er unge spillere som gir deg et løft. De spiller uten frykt. Det kan være en inspirasjon for de eldre spillerne når de unge spillerne hever nivået på treningene et hakk eller to. Jeg ønsker at de skal presse hverandre. Jeg ønsker ikke at de eldre spillerne skal tro at de er sikret en plass på laget, sier Giggs.

Wales sin første kamp i China Cup er mot vertsnasjonen Kina torsdag 22. mars. Deretter vil waliserne møte enten Tsjekkia eller Uruguay mandag 26. mars.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]