JAKTER OPPRYKK  Sheyi Ojo i aksjon for Fulham mot Sheffield United på Craven Cottage den 6. mars.

Har lagt skademarerittet bak seg

Utlånte Sheyi Ojo håper å hjelpe Fulham tilbake til Premier League.

Sheyi Ojos utlån til Fulham har vært preget av skader. 20-åringen var ute i to måneder etter at han fikk skulderen ut av ledd tidlig i sesongen, og i januar fikk han en skade i leggen som holdt ham ute av spill i nye seks uker.

Ojo har figurert i Fulhams fire siste kamper, og er på tross av de to skadene oppe i 22 kamper for sin utlånsklubb. Han har hjulpet London-klubben til å klatre til fjerdeplass i The Championship, og nå er målet opprykk til Premier League.

Glad for å være tilbake i spill

– Det har vært en vanskelig tid for meg, med så lange skadeavbrekk. Men jeg er glad for at jeg er tilbake i spill nå, sier Ojo til Fulhams offisielle nettside.

– Jeg skulle ha likt å spille enda mer, men jeg må bare være tålmodig. Forhåpentligvis får jeg enda mer spilletid etter hvert.

– Vi har ikke tapt på 15 kamper, og er i god form nå. Vi må fortsette slik. Vi er i flytsonen, og kjemper om opprykk. På lørdag skal vi forsøke å ta tre nye poeng mot Queens Park Rangers.

Del

Sheyi Ojo

10.03.2018 22:58

UtlånsspillerneAvgjorde målfest med flott scoring

Harry Wilson gjør sakene sine meget bra i Championship. Tøff dag for Origi.

26.02.2018 19:35

Ojo tilbake etter skade

Sheyi Ojo har stått over Fulhams seks siste kamper, men var tilbake som innbytter i 2-0 seieren over Wolverhampton. Debuter for to av de utlånte.

22.11.2017 09:15

Tilbake med to scoringer

Sheyi Ojo gjorde comeback med to scoringer og målgivende i en ellevill fotballkamp. Se høydepunktene.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.03.2018 kl 13:01

Klopp allerede med fokus på neste kamp

Formtabellen lener sterkt i favør topp fire for Liverpool i Premier League, men allerede i neste ligarunde kan situasjonen være enda klarere.

+
20.03.2018 kl 10:52

Legender på Viasport

Tidligere stjernespillere i helrødt spiller veldedighetskamp mot Bayern München førstkommende lørdag, og som vises direkte på norsk fjernsyn.

+
20.03.2018 kl 08:05

Tror Salah blir årets spiller

Ingen blir satset på som Mohamed Salah angående tipping om hvem som blir årets spiller. Se hvilke røde som har blitt valgt som Spillernes Spiller tidligere.

+
19.03.2018 kl 22:55

– Salg av Salah vil ikke være på agendaen

Liverpool vil ikke selge sin største stjerne i sommer uansett pris.

+