UtlånsspillerneAvgjorde målfest med flott scoring

Harry Wilson gjør sakene sine meget bra i Championship. Tøff dag for Origi.

10. mar 2018 kl 22.58 Arild Skjæveland

Hull City var i trøbbel, men tok i dag tre svært viktige poeng for å beholde plassen. Seieren førte laget opp på 18. plass, seks poeng over streken.

Det så lenge mørkt ut for Hull denne lørdagen. Gjestene fra Norwich ledet 3-1 da 40 minutter var spilt, før to straffespark fra Abel Hernandez sørget for at lagene var like langt.

Liverpools Harry Wilson ble den store helten. Ikke bare sto han bak en målgivende, men han scoret også det viktige 4-3 målet som ga vertene seieren 20 minutter før slutt.

Han fikk ballen inne i feltet, lurte bort to mann og satte inn vinnermålet med en flott avslutning. Han ble etterpå tildelt bestemannsprisen

Wilson har nå spilt fire kamper for Hull. Det har blitt to mål, to målgivende, i tillegg til å ha fått straffespark som har blitt misbrukt.

Cardiff er i rute til opprykk

Cardiff City ligger på direkte opprykk og har en luke på fire poeng ned til Aston Villa som kommer jagende bak. Etter at Aston Villa slo ledende Wolverhampton hele 4-1 lørdag kveld, er avstanden opp til førsteplassen kun tre poeng for Neil Warnock sitt lag.

Cardiff vant nemlig sin sjette strake kamp da de slo Birmingham City 3-2 på hjemmebane tidligere på lørdag. Marko Grujic, som scoret sitt første mål for klubben tidligere denne uken, spilte hele kampen i en sentral midtbaneposisjon.

Tøff dag for Origi

Divock Origi ble byttet ut tre minutter før (!) pause i Wolfsburgs bortekamp mot Hoffenheim. Det har så langt ikke kommet noen rapporter om skade på belgieren, som ble erstattet av Josip Brekalo.

Wolfsburg tapte kampen 3-0 og er på 15. plass på tabellen. De er nå á poeng med Mainz 05, som ligger på 16. plassen som må spille play-off for å bli i Bundesliga.

Origi har scoret fem mål på 23 kamper i Bundesliga denne sesongen.

Ejaria spilte 90

For Sunderland er det fryktelig tungt for dagen. Lørdag ble det enda et tap for laget som ligger desidert sist i Championship. Det er fire poeng opp til sikker plass.

Ovie Ejaria spilte hele kampen da Chris Colemans lag tapte 1-0 borte mot Queens Park Rangers.

To som ikke fikk spilletid lørdag var Sheyi Ojo for Fulham (vant 2-1 borte mot Preston), og Ryan Kent for Bristol City (spilte 0-0 borte mot Burton). Begge satt på benken, og ble sittende.