Nå er avstanden fire poeng

Liverpool skal til Stamford Bridge i nest siste serierunde.

10. mar 2018 kl 20.39 Arild Skjæveland

Det gjenstår åtte kamper av denne Premier League-sesongen. Etter at Liverpool tapte mot Manchester United tidligere lørdag, hadde Chelsea sjansen til å kutte ned forspranget opp til topp fire til fire poeng.

Det gjorde de, da de slo Crystal Palace 2-1 på Stamford Bridge i kveld. Willian scoret det første målet etter 25 minutter, før den tidligere Liverpool-forsvareren Martin Kelly scoret selvmål sju minutter senere.

Patrick van Aanholt sin redusering på overtid kom litt for sent, etter at Hodgsons Palace hadde et bra trykk på slutten.

Møtes i nest siste serierunde

Tottenham vil passere Liverpool på tabellen dersom de slå Bournemouth på bortebane søndag. Spurs er i skrivende stund to poeng bak.

Liverpools forsprang til Antonio Contes lag på femteplass er nå fire poeng. 5. mai skal Liverpool til Stamford Bridge for den nest siste serierunden. En må krysse fingrene for at ikke alt for mye står på spill når vi kommer så langt – men det er et mulig scenario.

Chelseas gjenstående kamper i Premier League: Burnley (B), Tottenham (H), West Ham (H), Southampton (B), Huddersfield (H), Swansea (B), Liverpool (H) og Newcastle (B).

Liverpools program er Watford (H), Palace (B), Everton (B), Bournemouth (H), West Brom (B), Stoke (H), Chelsea (B) og Brighton (H).

Tottenhams ni kamper: Bournemouth (B), Newcastle (H), Chelsea (B), Stoke (B), Manchester City (H), Brighton (B), Watford (H), West Brom (B) og Leicester (H).

Manchester United har nå fem poeng til Liverpool, og ni poeng til Chelsea, og bør ha de største mulighetene for å klare topp fire. Deres siste åtte kamper: West Ham (B), Swansea (H), Manchester City (B), West Bromwich (H), Bournemouth (B), Arsenal (H), Brighton (B) og Watford (H).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]