FORSVARER TRENT:  Jürgen Klopp forsvarer Trent Alexander-Arnold som har blitt kritisert etter tapet på Old Trafford.

Klopp tar Trent i forsvar

Jürgen Klopp forsvarer backen, og ser frem mot neste helg.

Liverpool tapte 2-1 i Manchester, og er fem poeng bak erkerivalen med åtte serierunder igjen. Dersom Tottenham vinner på søndag er Klopps menn nede på fjerdeplass på tabellen. Luken ned til Chelsea vil være på fire poeng om de slår Crystal Palace hjemme lørdag kveld.

José Mourinho sa etter kampen at en del av kampplanen var å sette Trent Alexander-Arnold under press, og unggutten har fått kritikk etter at han var involvert i de to baklengsmålene. Klopp tar spilleren sin i forsvar.

– Rashford løper mot han i 100 kilometer i timen i den situasjonen. Trent tar eg valg, han vender inn igjen, og der burde vi hatt en annen spiller. Slik er det bare. Om Trent kunne gjort det bedre? Det er mulig. Kunne han ha fikset situasjonen på egenhånd? Trolig ikke, sa Klopp på pressekonferansen etter kampen

– Rashford vender opp og skyter umiddelbart. Du får ikke en ekstra sjanse om du er alene. Han var i riktig avstand, men han vendte opp raskt nok og det var en strålende scoring.

– Vi må slå Watford

Liverpool - Watford er en av fire ligakamper som skal spilles neste helg, når kvartfinalene i FA cupen går samtidig. De helrøde er i aksjon 18.30 neste lørdag.

– Vi vil ikke stoppe. Så klart det betyr noe for oss, men vi kan ikke bare ønske og si «kom igjen, gi oss andreplassen». Det må vi vinne fotballkamper for å få til. Det ser ikke ut som at Manchester United vil vinne hver kamp 5-0. Kanskje vil de gå på et tap. Vi må vinne våre kamper.

– Vi spiller mot Watford i neste kamp, og den må vi vinne. Om vi er under press? Vi er under press når vi leder med fem poeng og når vi er to poeng bak. Vi er alltid under press, og slik er livet. Vi må bare vinne fotballkamper, sa Klopp.

Del

Jürgen Klopp

06.12.2017 11:58

Stem på Klopp og Salah her

Jürgen Klopp og Mohammed Salah er nominert til månedens manager og månedens spiller.

11.10.2017 12:00

Pressekonferanse på fredag

13.10.2017 08:26

Møter pressen kl. 14.00

Trent Alexander-Arnold

16.03.2018 09:42

Tre kjappe: Vil ha kapteinen tilbake på laget

Liverpool.no-redaksjonen ønsker Jordan Henderson tilbake på laget mot Watford, men vil ikke nødvendigvis bytte ut Dejan Lovren og Trent Alexander-Arnold.

11.03.2018 23:15

VideoTrent om sine lagkamerater

Alexander-Arnolds five-a-side-lag ville vært tøft å slå.

08.03.2018 21:40

Trent ble Liverpool-spiller ved en tilfeldighet

Ren flaks i en loddtrekning førte til at Trent Alexander-Arnold ble Liverpool-spiller.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.03.2018 kl 13:01

Klopp allerede med fokus på neste kamp

Formtabellen lener sterkt i favør topp fire for Liverpool i Premier League, men allerede i neste ligarunde kan situasjonen være enda klarere.

+
20.03.2018 kl 10:52

Legender på Viasport

Tidligere stjernespillere i helrødt spiller veldedighetskamp mot Bayern München førstkommende lørdag, og som vises direkte på norsk fjernsyn.

+
20.03.2018 kl 08:05

Tror Salah blir årets spiller

Ingen blir satset på som Mohamed Salah angående tipping om hvem som blir årets spiller. Se hvilke røde som har blitt valgt som Spillernes Spiller tidligere.

+
19.03.2018 kl 22:55

– Salg av Salah vil ikke være på agendaen

Liverpool vil ikke selge sin største stjerne i sommer uansett pris.

+