Siktet seg inn på Lovren og Alexander-Arnold

José Mourinho lykkes med kampplanen.

10. mar 2018 kl 16.34 Arild Skjæveland

Marcus Rashford scoret begge Manchester Uniteds mål etter å ha kommet seg løs fra høyreback Trent Alexander-Arnold. I forkant av begge målene var Dejan Lovren involvert.

Det var kampplanen til José Mourinho.

– Målet mitt var å utfordre Arnold. Arnold er rask, men kanskje Marcus er raskere. Vi ville gi dem problemer med å komme bak forsvaret deres, sa Mourinho etter kampen.

Det var også tydelig at Romelu Lukaku la seg mot Dejan Lovren heller mot Virgil van Dijk som er så suveren i hodespillet.

– Lukaku følte seg trygg på at han kunne dominere mot Lovren, sa han på pressekonferansen.

– Bryr meg ikke hva folk synes

United-manageren var lite interessert i at Jürgen Klopp mente Liverpool hadde fortjent noe fra kampen.

– Vi kan dele det opp. United i første omgang, og Liverpool i andre omgang, men etter min mening var vår førsteomgang en omgang med mål og sjanser. I den andre omgangen mener jeg, og de i studio har sikkert en annen mening, at Liverpool kontrollerte med ballen og United uten ball. Laget vårt hadde alltid kontrollen. Selv på dødballer, cornere og i farlige situasjoner.

– Jeg synes vi fortjener det. Spiller du dårlig når du har ballen mot Liverpool er du i trøbbel. I den andre omgangen var ikke det målet vårt. Jeg kan ikke si at det var planen. Liverpool presset oss bakover, men vi holdt kontrollen.

– Om noen sier at vi ikke fortjente det, så bryr jeg meg ikke. Jeg er litt sliten. Vi har kamp på tirsdag, og jeg bryr meg ikke om hva folk sier. Guttene er fornøyd, og jeg er fornøyd, sa Mourinho til Sky Sports etter kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]