– Hvorfor skulle han være fornøyd?

Jürgen Klopp forstår Simon Mignolets frustrasjon, men roser også hans profesjonalitet.

3. mar 2018 kl 09.04 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp erkjenner at Simon Mignolet ikke er fornøyd med situasjonen, men roser Liverpools nåværende andrekeeper for profesjonaliteten han har vist etter å ha mistet plassen til Loris Karius etter nyttår.

– Jeg tenkte ikke langsiktig, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo, med referanse til at han ikke vet om Mignolet er i klubben til sommeren.

– Internt er alt bra, men selvsagt er han ikke fornøyd. Hvorfor skulle han være det? Men han aksepterer situasjonen og er en fantastisk karakter, så han trener på veldig høyt nivå. Det samme gjør Danny Ward forresten.

Kan ikke gjøre like mange bytter

– De presser hverandre. Han var lenge nummer 1, nå er han nummer 2, men det endrer ikke holdningen på trening og det er veldig bra.

Simon Mignolet fyller 30 år 6. mars, og hans fem år i Liverpool ser ut til å nærme seg slutten.

– Før man blir 40, er det ingen keepere som er fornøyd med å sitte på benken. Alle tre keeperne ønsker å spille, men bare en kan starte.

– Man kan ikke forandre på keeperne slik man endrer på utespillerne hele tiden. Dette er noe de har visst siden de var 5-6 år gamle. Det er ikke enkelt, men det er større problemer i verden enn dette, sier Klopp.

Til tross for dette har Simon Mignolet med sine 22 startede kamper hele elleve spillere foran seg på lista over flest spilte kamper i Liverpool denne sesongen. Loris Karius har 17 stykker, og har også startet 17 kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]