– Jeg har gode minner fra Anfield, men reiser dit for å vinne

Rafael Benítez sier han er klar over hva som er i vente lørdag kveld.

2. mar 2018 kl 22.48 Arild Skjæveland

Rafael Benítez vil få en varm mottakelse når han kommer med sitt Newcastle United lørdag kveld.

– Støtteapparatet mitt og jeg vant mye der. På seks år vant vi fire troféer. Deres og våre supportere er veldig like, og det er en forbindelse der, sier Newcastle-manageren før kampen ifølge Liverpoolfc.com.

– Det viktigste for meg er å prøve å vinne. Jeg ønsker Liverpool alt godt, men først etter denne kampen. Vi må gjøre vårt beste, sa Rafa videre.

– Vet hva vi har i vente

Gjestene er forberedt når de møter Sadio Mané, Mohamed Salah og Roberto Firmino, ifølge manageren.

– De har hurtigheten til å kontre, og er veldig bra. Når de har ballen, med farten og ferdighetene, er det veldig vanskelig, så det er viktig at vi tar med oss selvtilliten fra seieren vår over Manchester United inn i denne kampen.

– Det er ikke bare Mohamed Salah. Det er Firmino og Mané – alle kan være en trussel. De har hurtighet og energi, og ikke bare ham (Salah). Vi må prøve å kontrollere alle med å holde oss konsentrert, sier Rafa.

Gayle og Ritchie er friske

Benítez har fått gode nyheter på skadefronten. Dwight Gayle, som har hatt en stygg tendens med å score mot Liverpool er tilbake og vil være tilgjengelig. Han scoret to mål i forrige kamp mot Bournemouth.

Også Matt Ritchie er frisk igjen, mens innlånte Islam Slimani er ute. Ute er også Jonjo Shelvey, som har pådratt seg en kneskade. Den tidligere Liverpool-spilleren var veldig sentral da Manchester United ble slått på St. James’ Park for et par uker siden.

Liverpool - Newcastle har avspark lørdag kveld kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]