Jorginho kan erstatte Can

Lokal journalist mener at Liverpool har blinket ut midtbaneankeret til Napoli som ønskemål under sommerens transfervindu.

22. mar 2018 kl 10.25 Torbjørn Flatin

Ifølge David Maddock hos Daily Mirror ønsker Liverpool å hente inn Jorginho fra Napoli i sommer, som erstatter for Emre Can.

Brasiliansk italiener

26-åringen er født i Brasil, men har også italiensk pass takket være sine besteforeldre og er i den italienske landslagstroppen som spiller mot England førstkommende tirsdag på Wembley.

Liverpool vil ikke bli skremt av en antatt prislapp på om lag £50M for midtbaneankeret Jorginho.


Kjemper mot rivaler i PL

Manchester United og Arsenal skal også ha vist interesse, men Mirror tror den suksess som brasilianske spillere tidligere har hatt på Anfield, og den offensive fotballen under Jürgen Klopp, kan veie i favør av de helrøde. Avisen tror at mektige klubber som Real Madrid og Barcelona ikke er ute etter noen defensiv midtbanespiller.

Jorginho kan nå være helt øverste på Liverpools ønskeliste, som en partner til Naby Keita neste sesong. Liverpool skal også ha spillere som Jean-Michael Seri hos Nice og Wilfred Ndidi hos Leicester under oppsikt.


Can til Bayern?

Emre Can har vegret seg for å knytte seg til Liverpool og er forventet å gå på Bosman etter denne sesongen. Mirror mener Bayern München nå er favoritt til å sikre seg hans tjenester.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]