VAR KLAR:  Jordan Henderson var spilleklar.

Kapteinen ble droppet på Old Trafford

Jordan Henderson var skadefri og spilleklar.

At Jordan Henderson ikke ble brukt på Old Trafford var en avgjørelse av Jürgen Klopp. Kapteinen var skadefri. Det rapporterer Chris Bascombe i The Telegraph

Henderson var nylig tilbake fra en hamstringskade han pådro seg mot Arsenal like før jul, og fikk en lårhøne mot Porto etter å ha spilt 90 minutter. Mot Manchester United var han spilleklar og tilgjengelig, men det ville vært hans tredje kamp på en uke.

Bascombe skriver at det var en avgjørelse tatt på sportslig grunnlag av manageren.

Foretrakk Milner

Klopp valgte å gå for en midtbanetrio av Emre Can, Alex Oxlade-Chamberlain og James Milner på Old Trafford.

Manageren har tidligere uttalt at han ikke ser på kapteinsbindet som noen garanti for startplass i de store kampene, noe han viste på lørdag. Kapteinen ble sittende på benken hele kampen.

Gérard Houllier uttalte en gang at den eneste måten hans kaptein ville forlate banen før kampen var ferdig på var på båre. Slik er det ikke under Klopp.

Del

Jordan Henderson

04.11.2017 17:44

Henderson er ute med skade

Jordan Henderson mister kampen mot West Ham med en lårskade.

18.03.2018 12:18

Kapteinen var ikke helt fornøyd - selv etter 5-0

Liverpool-kaptein Jordan Henderson er selvkritisk, og synes at laget var litt for ukonsentrerte i første omgang mot Watford.

16.03.2018 09:42

Tre kjappe: Vil ha kapteinen tilbake på laget

Liverpool.no-redaksjonen ønsker Jordan Henderson tilbake på laget mot Watford, men vil ikke nødvendigvis bytte ut Dejan Lovren og Trent Alexander-Arnold.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.03.2018 kl 13:01

Klopp allerede med fokus på neste kamp

Formtabellen lener sterkt i favør topp fire for Liverpool i Premier League, men allerede i neste ligarunde kan situasjonen være enda klarere.

+
20.03.2018 kl 10:52

Legender på Viasport

Tidligere stjernespillere i helrødt spiller veldedighetskamp mot Bayern München førstkommende lørdag, og som vises direkte på norsk fjernsyn.

+
20.03.2018 kl 08:05

Tror Salah blir årets spiller

Ingen blir satset på som Mohamed Salah angående tipping om hvem som blir årets spiller. Se hvilke røde som har blitt valgt som Spillernes Spiller tidligere.

+
19.03.2018 kl 22:55

– Salg av Salah vil ikke være på agendaen

Liverpool vil ikke selge sin største stjerne i sommer uansett pris.

+