Klopp allerede med fokus på neste kamp

Formtabellen lener sterkt i favør topp fire for Liverpool i Premier League, men allerede i neste ligarunde kan situasjonen være enda klarere.

20. mar 2018 kl 14.03 Torbjørn Flatin

Det er halvannen uke til ligaspill igjen, etter en dose med privatlandskamper, men det er vanskelig å helt la være å tenke på innspurten til Liverpool likevel.

Slik er det nok for Jürgen Klopp også, som ifølge uttalelser til Liverpools hjemmeside allerede har fokus på neste kamp mot Crystal Palace.

Kampen sør i London innleder ligarunde 32 på lørdag formiddag 31.mars. Siste kamp i den samme runden er Chelsea hjemme mot Tottenham, på søndag 1.april kl 17.00. De to lagene som pr. i dag ligger rett under de røde fra Anfield på tabellen.

Chelsea har sunket som en sten de siste ukene og behøver desperat til tre poeng i denne kampen dersom håpet om spill i Champions League til neste sesong skal leve.

Vanskelig etter landskamper

«Vi kan bare gjøre vår jobb», understreker Klopp om situasjonen.

«Vi må vinne våre kamper og ikke minst den neste vil bli veldig vanskelig. Mot Crystal Palace, som vant sist lørdag og nå er det landslagsopphold slik at vi har to dager å gjøre oss klare på.»

«Vi kommer til å være klare etter de to dagene, som er en utfordring, men først og fremst må alle komme tilbake friske og raske og det er noe vi virkelig håper på.»

«Siden må vi forberede oss for resten av sesongen og benytte den gode plattformen vi har skapt.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]