Legender på Viasport

Tidligere stjernespillere i helrødt spiller veldedighetskamp mot Bayern München førstkommende lørdag, og som vises direkte på norsk fjernsyn.

20. mar 2018 kl 11.52 Torbjørn Flatin

Prosjektleder Tore Søyland bekrefter til liverpool.no at Liverpool legends mot Bayern München legends vises direkte på Viasat+ lørdag 24.mars, med avspark kl 16.00.

Det inkluderer spillere som Steven Gerrard, Xabi Alonso, Luis Garcia, Daniel Agger, Gary McAllister, Jamie Carragher, Vladimir Smicer, Patrik Berger og John Arne Riise. Robbie Fowler vil være kaptein og Ian Rush er valgt ut som manager.

Steven Gerrard uttaler til liverpoolfc.tv at han ikke minst ser fram til å spille sammen igjen med Xabi Alonso på de rødes midtbane.

«Xabi er en spiller i verdensklasse og også et førsteklasses menneske. Jeg snakket med ham for ikke så lenge siden og han har holdt seg i bra form. Forhåpentligvis får vi spille foran et fullsatt Anfield og kan bringe tilbake noen gamle minner. Det er noe jeg ser veldig fram til», understreker Stevie G.

«Han kan ha vært den beste midtbanespilleren jeg har spilt med, men det vil vise manglende respekt å peke ut en spiller blant andre lagkamerater jeg har hatt som var i verdensklasse, som Dietmar Hamann, Gary McAllister, Danny Murphy, Javier Mascherano og flere.»

Kampen blir for øvrig også vist gratis på Liverpools hjemmeside.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]