Vi fulgte pressekonferansen– Clyne er klar og i troppen

Se og les hva Jürgen Klopp sa før møtet med Palace.

30. mar 2018 kl 13.59 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp har allerede kommet med siste nytt på skadefronten, og har bekreftet at Emre Can og Joe Gomez er ute. Nathaniel Clyne vil være troppen for første gang denne sesongen, mens Andy Robertson, Dominic Solanke og Trent Alexander-Arnold alle er klare for kamp.

Klopp har møtt pressen på Melwood. Du kan se pressekonferansen i sin helhet i vinduet over, eller lese hva han sa i denne saken.

Joe Gomez:

– Det er alvorlig nok til å holde ham ute i noen kamper, men ikke for resten av sesongen. Han er tilbake i trening om 3-4 uker. Nathaniel Clyne er frisk og i troppen mot Palace.

Emre Cans kontraktsituasjon:

Det har blitt hevdet at Emre Can krever 200.000 pund i uken.

– Det var 250, spøker Klopp.

– Ingenting er avgjort. Vi er i samtaler.​

Vil ikke snakke om City

– Manchester City vil bli en veldig viktig kamp, men ikke nå. Vi spiller mot Crystal Palace, og det er det vi vil konsentrere oss om.

Om å lede Liverpool for 100. gang i ligaen:

– Det har vært en veldig fin tid, fantastisk klubb, fantastisk lag og fantastiske supportere. Dersom vi hadde vunnet en av de to finalene vi har spilt så langt hadde det vært bedre. Vi er bra nå, og godt forberedt for fremtiden.

Om å møte Palace:

– Det blir vanskelig. Jeg så deres 95 minutter mot Manchester United. De ser bra ut. Roy gjør en fantastisk jobb der. Det var veldig vanskelig å overta et lag med null poeng og null scoringer.

– De har hatt store skadeproblemer. Hadde de hatt alle tilgjengelig ville de ikke ha vært der de er.

– Det vil bli tøft, men det vil bli tøft for Palace også. De kjemper om å bli i ligaen, mens vi kjemper for å få Champions League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]