Klopps pressekonferanse– Vil ikke stille noe B-lag

Jürgen Klopp kommer ikke til å gjøre store endringer på laget mot Porto, sier han...

5. mar 2018 kl 14.33 Arild Skjæveland

Liverpool har et godt utgangspunkt før returoppgjøret mot Porto i Champions League 8. delsfinalen tirsdag.

Se pressekonferansen i videovinduet over, eller les hva han sa i denne saken.

James Milner er førstemann ut

Om Salah:

– Han har hatt en veldig god sesong så langt, og la oss håpe det fortsetter. Forhåpentligvis kan han fortsette å banke inn mål. Vi er heldige og har en god stemning i garderoben.

– I kamper trenger du noen som kan skape slike øyeblikk for å låse opp forsvar, og skape mål utav ingenting på egenhånd. Mo kan bidra med det. Vi må fortsette å skape muligheter for ham.

– Det er viktig at vi tar noe av presset av ham og deler på ansvaret med å score målene.

Om sin egen form og Porto:

– Jeg føler meg bra, og dette er tidspunktet i sesongen det betyr mest. Vi har hatt et bra resultat borte mot Porto, og de er et godt lag. De har vunnet sine fire siste kamper og scoret mange mål.

Om Manchester United til helgen:

– Det eneste som betyr noe er den neste kampen du har foran deg, og det er Porto. Det vil være forventninger og press for å vinne kampen.

Sjansene i Champions League:

– Jeg tror vi har kommet nærmere. Vi forbedrer oss hele tiden som lag. Vi er et lag som er bra å se på, og lærer å bli bedre på å styre kamper enn vi har gjort tidligere. På dette tidspunktet av sesongen må du ha tro på at du kan vinne den, men det handler om å prestere jevnt, lære fra feil og ikke se for langt frem.

Klopp tar over

James Milner er ferdig. Nå er manageren på plass.

Første spørsmål er om rotasjon:

– Vi respekterer Porto og turneringen for mye til å snakke om skikkelig rotering.

– Vi har noen smeller etter helgen, og litt sykdom. I går trente vi med bare ni spillere.

– Jeg har ikke tatt noen avgjørelse så langt for lagoppstillingen. Jeg har tid, og trenger den tiden. Det er andre dag med restitusjon i dag, og i morgen vil vi ha møte om det taktiske.

Om Salah vil spille:

– Jeg har ikke tatt noen avgjørelse på det enda. Vi roterer ikke spillere for å unngå noe. Vi bruker spillerne som er i den best stand til å spille. Vi vil ikke hvile spillere, men vil kanskje gjøre én, to eller tre endringer.

Om Porto:

– Porto er et fantastisk fotballag, og portugisisk fotball er veldig bra. Vi scoret fem mål, men det sier ingenting om nivået på ligaen.

– Jeg vet at de har noen skader, men jeg forventer ikke et B-lag fra Porto. Jeg forventer at de vil komme med en skikkelig reaksjon.

Om Jordan Henderson:

– Jordan vet hva jeg synes om han, og hva Gareth Southgate mener. Han er en veldig god spiller, og vår kaptein. Han var veldig bra mot Newcastle, kontrollerte kampen og pasningsspillet var veldig bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]