– Liverpool er et av de beste lagene i Europa

Javi Gracia er raus med rosen av Liverpool, og Watford-manageren mener også at Mo Salah er en av Europas beste spillere.

18. mar 2018 kl 09.27 Einar Kvande

Watford var sjanseløse mot Jürgen Klopps Liverpool på Anfield i går, og tapte 5-0. Etter kampen berømmet Watford-manageren Liverpool, og sa at hans lag ble slått av et av de beste lagene i Europa.

– Vi visste på forhånd at vi ville få en tøff kamp. En veldig krevende kamp. Nok en gang slapp vi inn et tidlig mål, akkurat som i vår forrige kamp mot Arsenal. Dermed ble situasjonen den samme, uttalte Gracia etter kampen.

– Med et slikt utgangspunkt ble det veldig vanskelig. Vi visste vi spilte mot et av de beste lagene i Europa for øyeblikket. Jeg synes de var mye bedre enn oss, selv om vi prøvde å spille som et lag.

– Vi vet de har veldig gode spillere, og dermed også et veldig godt lag. Vi forsøkte å finne de beste løsningene. Vi må forsøke å konkurrere på et så høyt nivå som mulig, men det var ikke vår beste kamp.

Mohamed Salah gjorde fire av de fem målene i kampen.

– Han er en av de beste spillerne for øyeblikket. Jeg kan bare gratulere ham. Vi visste vi møtte et av de beste lagene i Europa for øyeblikket.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]